StandUp Active Balance Pilates Ball - sitteball

Only %1 left
SKU
StandUp Active Balance Pilates Ball
Velg din variant
Fra kr 2 720,00 kr 3 400,00
Topp

Sitt deg sterkere på jobb
StandUp Active Balance Ball er en ergonomisk balanseball designet til en aktiv bruker og i et enkelt design som passer inn overalt.

En balanseball er et godt supplement til å styrke kroppen og aktivere muskler, som mage-, side- og ryggmuskulatur, mens du jobber.

Varier arbeidsstillingen din
Når du balanserer på balanseballen, holder du kroppen i gang og bidrar samtidig til en bedre kroppsholdning og økt blodsirkulasjon.

StandUp Active Balance Ball gjør det lettere å variere arbeidsstillingen din så du skiftevis kan stå og sitte og dermed unngå det stillesittende arbeidet som er dårlig for kroppen.

Smart design som gjør det enkelt
I tillegg til det myke og slitesterke stoffet alcala, som StandUp Active Balance Ball er fremstilt av, har balanseballen en påsydd gulvring som holder ballen på plass når den ikke er i bruk. I tillegg har den et lite «håndtak» som gjør at man lett kan flytte den og henge den opp når den ikke brukes.

I tillegg til StandUp Active Balance Ball får du: Innvendig oppblåsbar ball, pumpe og en ring til opphenging av ballen når den ikke er i bruk.

MERK: Når sitteballen blåses opp med luft, kan det i utgangspunktet virke som om ballen er for liten. Men luften må bare pumpes inn litt etter litt (kanskje igjen etter en dags tid), slik at den rekker å utvide seg.

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Spesifikasjoner
Merke StandUp
Ekstra data

Medfølger: Indvendig oppustelig bold, pumpe og en ring til ophængning af bolden når den ikke bruges.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:StandUp Active Balance Pilates Ball - sitteball