Balansebrett / Ståbrett

Alle produkter (8 Produkter)

Angi synkende retning

Alle produkter (8 Produkter)

Angi synkende retning

Dropper du å stå opp ved arbeidsplassen din fordi du får vondt i kne, hofter og føtter? Vi har mange ergonomiske hjelpemidler, som kan hjelpe deg med den utfordringen.

Balansebrettet er et av dem. Det er et ergonomisk utstyr som får deg opp av kontorstolen slik at du øker blodsirkulasjonen og forbrenner mere energi enn hvis du sitter ned.

Fordelen med å bruke balansebrett er at det skaper mere bevegelse i kroppen din ved å aktivere balanse og muskler, enn hvis du bare står på en

avlastingsmatte. Du kan trene eller gjenopptrene muskler og ledd i rygg, mage, lår, ben og rumpe, og så er det også bra for nakke og skuldrer.

Bruk heve/senkebordet ditt med de ergonomiske ståredskaper: Back App 360 balansebrett, Steppie balanseplate eller Active Stand ståbrett med flere.

Ergopartner kan tilby mange forskjellige typer balansebrett, og på denne siden vil du få en god oversikt over vårt utvalg. Balansebrett har mange fordeler og kan brukes i flere forskjellige situasjoner. Mange velger å bruke balansebrett på jobb, noe som er en stor fordel for de som har en stillesittende arbeidsdag. Du får blant annet fullt utbytte av ditt hev- og senk-bord med et balansebrett. Utover dette kan det for eksempel brukes mens du ser på tv eller gjør andre lignende oppgaver, eller rett og slett når du skal trene. De forskjellige balansebrettene på denne siden har alle som fordel at de er gode for kroppen, og spesielt rygg, ledd og muskulatur.

De kan brukes til å behandle eller forebygge skader, eller rett og slett til trening og forbrenning av kalorier. Dette er altså mulig å oppnå samtidig som du gjør dine vanlige arbeidsoppgaver, noe som er en stor fordel.

Kundeservice

21 99 97 20

Åpningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Finn oss (ikke besøksadresse)

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Skriv til oss

info@ergopartner.com