Tastaturer og Keyboard

Alle produkter (33 Produkter)

Angi synkende retning

Alle produkter (33 Produkter)

Angi synkende retning

Tastatur

Leter du etter et nytt kontortastatur? I så fall har du havnet på rett sted! Hos Ergopartner finner du et bredt utvalg av tastaturer som gir deg bedre ergonomiske forhold, slik at du kan få mest mulig ut av jobbingen ved datamaskinen og samtidig slippe å få unødvendige skader ved dårlige bevegelser. Du kan finne både trådløse og alminnelige tastaturer. Vi har selvfølgelig også et tastatur til den venstrehendte, og til den svaksynte har vi tastaturer med ekstra store bokstaver og medfølgende usb-lamper. Her finner du garantert det tastaturet du leter etter.

Finn et kontortastatur på ergopartner.no

Det spesielle ved å selge ergonomiske tastaturer er at vi først og fremst har mange forskjellige modeller som passer til den enkelte brukeren. Våre tastaturer har forskjellige egenskaper, men felles for alle er at de har myke og behagelige taster som sikrer at du får en god skriveopplevelse. Tastaturene har mange snarveistaster, så du kan bevege fingrene minst mulig.

I vårt sortiment finner du også reisetastaturer til å ta med på farten, så du alltid har et ergonomisk tastatur for hånden uansett hvor du befinner deg.

Kundeservice

21 99 97 20

Åpningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Finn oss (ikke besøksadresse)

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Skriv til oss

info@ergopartner.com