Meninger fra noen av våre mange tilfredsstilte kunder:”Jeg synes tastaturet fungerer veldig bra. Lettere og mykere å skrive på, samt mindre støy, enn det jeg hadde, og med fargekodene for «dummies» slipper jeg å huske alle snarveiene selv.’’

Ingvild Sørby Lange


 ***

"For cirka 7 måneder siden, fikk jeg dessverre en skiveprolaps i min nedre korsrygg, noe som betydde at jeg hverken kunne gå, stå eller sitte. Jeg lå i 1 ½ uke, og da var det en langsom rehabilitering.

Etter 1 ½ måneds sykefravær fra arbeid, ble jeg tilbudt en stokkestol fra min arbeidsgiver. I starten var jeg skeptisk og kunne ikke forestille meg at det skulle kunne gjøre forskjellen på å komme på arbeidet eller bli hjemme, men jeg ville selvsagt gi det en sjanse.

Kenneth fra Ergopartner kom ut på arbeidsplassen til meg. Han hadde med seg forskjellige stoler med seg som jeg skulle prøve, og vi ble enige om at den beste for meg var en Back App sadelstol. Jeg prøvde den i cirka 3 uker, noe som førte til at jeg merket stor forskjell på å sitte på denne stolen i forhold til en alminnelig kontorstol.

Jeg gikk fra å være deltidssykemeldt i en måned til en fulltidsarbeider. Jeg hadde ikke kommet så fort tilbake på jobb uten hjelp fra denne stolen.

Pia Lykke Rutkjær
Fengselsbetjent, Statsfengselet i Jyderup


 ***

Takk for din tid i dag – vi var alle tre meget begeistret, og din små tilpasninger og justeringer skapte enda mer arbeidsglede

Vibeke Sode Hjorth
Forlagssjef, Forlagsgruppen Lohse


***

"For min del har jeg en Herniatprolaps og stive bekken og ble behandlet på sykehus for dette. Jeg har vært heldig å få muligheten til å teste den kjøpte BackApp for ca1 måned.

Det har vært en fantastisk opplevelse. I begynnelsen måtte man bli vant til å sitte på en stol uten rygg, men denne «prøveperioden» var raskt overstående. Det har vært den eneste som jeg kunne sitte på. En stor lettelse og samtidig «smertelindring» hver gang man setter seg ned.

Fordelen med stolen er at du ikke gjør kronglete vri i kroppen og det er lettere å komme seg opp og stå, da kommer seg «ned» av stolen og ikke «opp» av den. Det å komme seg «opp» av en stol er veldig smertefullt, men her unngår man den belastningen. Samtidig tvinger man til en utbuet rygg tilbake, i stedet for å bryte sammen i en vanlig stol som er like smertefullt. Som herniated krever at du bare kan sitte i samme stilling i hele dagen, men trenger å går rundt eller stå opp, noe denne stolen muliggjør dette lettere.

Stolen er blant annet vært medvirkende til at jeg kunne klare meg på arbeidsplassen i fulltid, i stedet for en sykemelding, som hospitalet i første omgang anbefalte meg.

På bakgrunn av disse erfaringene, ble stolen straks kjøpt inn til resten av personalet. Jeg kan klart anbefale stolen.

Henriette Overdahl
Decoflame ApS