Sitteputer og Skråputer

Alle produkter (10 Produkter)

Angi synkende retning

Alle produkter (10 Produkter)

Angi synkende retning

Vi er utrolig mange i dagens samfunn som bruker store deler av dagen stillesittende. Dette kan være knyttet til både jobb og fritidsaktiviteter, hvilket innebærer at man kanskje sitter på den samme stolen i timevis uten å få noe særlig bevegelse. For de som har ryggproblemer kan dette være en stor utfordring, mens andre uten ryggproblemer kan utvikle forskjellige former for ubehag

på bakgrunn av stillesittingen. Ergopartner tilbyr derfor på denne siden forskjellige typer sitteputer og skråputer som kan plasseres på stolen, og som vil endre hele opplevelsen av å sitte stille over lengre tid. De er ergonomisk utformet slik at de skal ha den aller beste effekten på din kropp i hverdagen. Alt ettersom hva slags sittepute du anskaffer vil det være mulig å oppgradere stolen din etter dine spesifikke behov.

Du vil føle at musklene i rygg og mage er aktivert men at det er mindre anstrengende å sitte lenge, og derfor har disse putene tilnærmet den samme effekten som å sitte på ball. Det er også mulig å finne pute som du kan bruke i bil her på denne siden, noe som gjør at du med ryggproblemer lettere kan klare deg gjennom en lengere biltur uten ubehag og smerter. Disse putene er altså svært anvendelige, behagelige, smertelindrende og vil gjøre din opplevelse av å sitte over lengere tid bedre. I tillegg til dette kan du frakte puten med deg overalt, og den vil passe godt inn i ethvert hjem eller kontorlandskap.

Det er viktig at du tar vare på kroppen din og tar de grep som skal til for å gjøre hverdagen din best mulig. Med en sittepute fra Ergopartner vil dette være akkurat det du får. Det ergonomiske design gjør at du kan være sikker på at du gjør det som er best for din rygg.

Kundeservice

21 99 97 20

Åpningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Finn oss (ikke besøksadresse)

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Skriv til oss

info@ergopartner.com