Backapp Smart sadelstol med hjul

Only %1 left
SKU
Backapp Smart sadel stol med hjul
Velg din variant
Fra kr 7 720,00 kr 9 650,00
Topp

Tren i arbeidstiden og unngå å få dårlig rygg
Back App 2.0 er en stol som styrker og trener dine indre muskler rundt ryggsøylen, mens du sitter du den. Back App stolen er en unik ryggtreningsstol for deg som ønsker å forebygge og helbrede ryggplager.

NB: kan kun brukes til heve/senke-bord.

Back App-stolen sikrer deg en aktiv og korrekt sittestilling, samtidig som du styrker ryggmuskulaturen din. Stolens understell har en kule, slik at du kan vippe rolig rundt mens du jobber. Det utfordrer balansen og utfordringen konsentreres akkurat der vi ønsker det – nemlig i ryggen. På Back App må musklene som støtter ryggsøylen jobbe for at du kan holde balansen.

Nå trenger du ikke lenger å gjøre ryggøvelser foran tv-en om kvelden – gjør det mens du jobber!

I begynnelsen er det ikke uvanlig å bli øm i ryggen av å sitte for lenge. Det er fordi musklene rundt korsettet aktiveres mer enn normalt og de har ofte en begrenset utholdenhet. Når man har sittet på Back App-stolen i noen uker klarer man å sitte i lengre perioder. Etter litt trening kan man sitte på den hele dagen – men vær forberedt på ømme muskler i starten. Klikk eventuelt på ”Se demofilm” for å se hvordan stolen fungerer.

Sadelstolen fås som standard med sete i svart Nordic Wool (ull) samt i rød/svart Alcantara stoff (bløtt stoff, som velur) og med sølvgrått understell. Setet fås i forskjellige farger og stofftyper, og rammen finnes i svart/grå versjon eller i polert aluminium.

Se bilder og priser her på siden eller på Back Apps egen hjemmeside www.backapp.no


Kontakt oss på telefon +47 21 99 97 20 eller info@ergopartner.com dersom du ønsker å vite mer. 

Spesifikasjoner
Merke Backapp
Ekstra data

Vekt: 14,5 kg.

Gassløft: Høyden på setet kan gå fra 543 mm til 769 mm

Vekt: Stolens garantien dekker av en person som veier opp til 110 kg. Men det har passert en test på opp til 240 kg med letthet.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Backapp Smart sadelstol med hjul