Luxo KFM LED Lupe lampe - 3 dioptri

SKU
KFL026034
Velg din variant
kr 5 637,00 kr 7 046,25
Topp

Robust forstørrelseslampe fra Luxo
KFM LED har en robust metallkonstruksjon med slank form, en fleksibel arm og godt lysutbytte. Den er velegnet for alle industrielle formål samt synskrevende arbeid i skjønnhetssalonger, klinikker og laboratorier, eller som et verktøy for mennesker med nedsatt syn.

Utmerket optikk
Den 127 mm glasslinsen er av beste kvalitet, for den aller beste synsopplevelsen. Dette, i kombinasjon med kraftfulle LED lyskilden, gjør KFM LED til en av de mes allsidige lupe lampene på markedet i dag. Kvaliteten og den nøyaktige plasseringen av LED lyskildene sikrer en nesten skyggefri forstørrelse og utmerket fargegjengivelse. 

Maksimal fleksibilitet og presisjon 
Fleksibiliteten til leddet mellom hodet og armen gjør det enkelt å posisjonere hodet. Den fjærbalanserte armen gir maksimal vertikal og horisontal bevegelse, og blir alltid stående i riktig posisjon.

Standardversjonen er utstyrt med en 3 eller 5 diopter glasslinse. Det følger med et tekstildeksel for å beskytte linsen mot støv og for å hindre at lupelampen utilsiktet forandres til et brennglass. Farger: Hvit eller lys grå.

LED: Fremtidens lyskilde!
KFM LED er utstyrt med to semisirkulære LED-moduler med et totalt strømforbruk på kun 11 W. Modulene er dimbare og slår seg automatisk av etter 4 eller 9 timer for å spare energi.  Lysdioder har en utrolig lang levetid. De to 6 W LED-modulene i KFM LED har en forventet levetid på 50.000 timer. Det betyr 25 år eller mer ved normal bruk. Du vil aldri trenge å skifte lyskilde!

Om forstørrelse
Les mer om prinsippene for forstørrelse, og hvordan en Luxo lampe lupe kan gjøre en forskjell for mennesker i mange ulike stadier i livet.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon og personlig rådgivning.

Spesifikasjoner
Pris kr 5 637,00
Merke Luxo
Ekstra data

5 års garanti

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Luxo KFM LED Lupe lampe - 3 dioptri