Velg en av disse variantene
Produktnavn Antall
Space Origo skjermfeste m/minibordholder, sort 620760-1
kr 4 710,00 kr 5 887,50

Space Origo skjermfeste til én skerm

SKU
Space Origo skærmbeslag til én skærm
Topp

Slik får du best utsyn til dataskjermen din
Ergonomi handler om å tilpasse arbeidsplassen din etter dine behov, slik at du ungår å bli låst fast i en dårlig arbeidsstilling. Det er akkurat hva Origo flatskjermsarm gjør.

SPACE Origo System er en hev- og senkbar skjermarmsløsning, hvor skjermen er montert via et samlet monteringspunkt i bordplaten.

Origosystemet er særlig velegnet til personer, som ofte står opp og jobber, siden skjermen lett kan heves, senkes og beveges fram og tilbake slik at man oppnår den ergonomiske korrekte arbeidsstilling, og dermed unngår spenninger i nakke, skuldre og rygg.

Systemet kommer i fargene sort, aluminimum og hvit, og med forskjellige monteringsmuligheter til skrivebordet. Prisen nedenfor er basert på løsning med minibordholder.

Det finnes uendelig kombinasjonsmuligheter innenfor denne kategorien. Trenger du en skreddersydd løsning til nettopp dine behov, er du meget velkommen til å ringe oss. Du kan også sende et bilde av arbeidsplassen din, da finner vi sammen den rette løsningen til deg.

Mer informasjon
Merke Space
Ekstra data
  • VESA/FDMI:
  • VESA (Video Electronics Standards Association) er en internasjonal organisasjon som fastlegger felles standarder for bl. a. flatskjermer. FDMI (Flat Display Mounting Interface) er standarden for montering av flatskjermer. Nesten alle flatskjermer er fra produsentens side forberedt for montering på en arm eller et beslag efter denne internasjonale standard kjent som VESA standard. 
  • Origo flatskjermsarmer leveres med VESA beslag for enkel og rask montering av skjermen. Bak på flatskjermen er det 4 huller i kvadrat med 75 mm eller 100 mm avstand. Vær oppmerksom på at hullene bak på skjermen kan være ‘gjemt bort’.


  • Skruer for montering:
  • Vi sender ikke med skruer som standard, siden skruene som brukes til montering av standardfoten på skjermen vanligvis kan brukes til montering. 
Brochure (5.02 MB)