SpaceMouse Pro 3D Mus

Tilgjengelighet: På lager

Beskrivelse

Detaljer

Overlegen 3D-navigasjon for fagfolk
SpaceMouse er den seneste tilføyelsen til kolleksjonen med 3D-mus fra 3Dconnexions. Den er utstyrt med full størrelse, soft coated håndleddsstøtte og 15 store, fullt programmerbare funksjonstaster. Funksjonstastene gir deg tilgang til software kommandoer, standard layout og tastaturmodifiseringer, mens det praktiske On-Screen Displayet gir visuelle støtte.

Akkurat som alle de andre musene fra 3Dconnexion inneholder SpaceMouse den patenterte 6-Degrees-of-Freedom (6DoF) sensoren, som gjør det enkelt å navigere digitale modeller eller kameraposisjoner i 3D-rom. Ved å skubbe, dra, vri eller vippe 3Dconnexion controller-hetten kan du panorere, zoome og rotere modellen eller kameraet presist og intuitivt.

QuickView Keys
QuickView Keys i SpaceMouse gir deg tilgang til 12 visninger, som gjør det enklere å oppdage feil, undersøke alternativer og presentere arbeidet ditt til gjennomgang på en mer effektiv måte.

Rotasjonen toggle-tasten deaktiverer rotasjonsakser, og leverer samtidig pan- og zoom-navigasjon i arbeidstilstander som skisser.

Avansert ergonomisk design
Soft-coated håndleddsstøtte sikrer deg maksimal komfort ved å plassere hånden perfekt i forhold til controller cap-en til 3Dconnexion.

Hver av de 15 taktile og fullt programmerbare knappene til SpaceMouse Pro er plassert på praktiske steder, slik at du har tilgang til kommandoer du bruker jevnlig, og dermed jobber mer effektivt.

Intelligente funksjonstaster
SpaceMouse Pro gjenkjenner automatisk programmiljøet ditt og tildeler relevante kommandoer til fire store soft touch Intelligente Funksjonstastet.

On-Screen Display
On-Screen displayet minner deg visuelt om de kommandoene som du har tildelt de Intelligente Funksjonstastene på pc-skjermen din, slik at du holder fokus på oppgaven.

Keyboard Modifiers
SpaceMouse Pro Keyboard Modifiers gir deg enkelt tilgang til Control Shirt, Alt og Esc-funksjoner. Dette reduserer behovet for å bevege hånden din til tastaturet, som gjør at du sparer tid.

Virtual NumPad
Spar tid og hold fokus ved hjelp av SpaceMouse Pro Virtual NumPa når du skal taste inn numeriske data i programmet ved hjelp av musen i stedet for tastaturet.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon og personlig rådgivning på telefon 21 99 97 20. 


Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Sak SpaceMouse Pro 3D Mus
Brand SpaceExplorer
Ytterligere data

Tekniske spesifikasjoner

 • Full størrelse, soft-coated håndleddsstøtte 
 • 3Dconnexion® six degrees-of-freedom (6Dof) sensor
 • QuickViews Keys
 • Rotation Toggle Key
 • Intelligente Funksjonstaster
 • On-Screen Display
 • Keyboard Modifikatorer (Ctrl, Alt, Shift, Esc) 
 • Virtual NumPad
 • 15 Programmerbare taster i alt
 • Dimensjoner: L204 x B142 x H58 mm / 8 "x 5.6" x 2.3 "
 • Vekt: 665g
 • 3 års garanti

Download

Vi anbefaler også

Du er kanskje også interessert i følgende produkt(er)

SpaceMouse Pro 3D Mus
kr 3 695,00 kr 4 618,75 Inkl mva
- +
Ved å bruke denne hjemmesiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Les mer
OK