Med ledning

Alle produkter (10 Produkter)

Angi synkende retning

Alle produkter (10 Produkter)

Angi synkende retning

RollerMouse og Mousetrapper med ledning

Sitter du stille foran datamaskinen i mange timer hver dag? I så fall er det viktig med helt riktig utstyr, så kroppen din ikke belastes unødvendig og får skader av unaturlige posisjoner. En løsning på dette kan være en ergonomisk rullemus med ledning, og den finner du her hos oss på ergopartner.dk. Med en RollerMouse styrer du musen på en rullestang som sitter fast på tastaturet. På den måten slipper du museskader i hånden og skulderen.Hos Ergopartner har vi flere modeller i forskjellige prisklasser – det finnes med andre ord helt sikkert en rullemus i vårt sortiment som passer perfekt til ditt behov. Du finner blant annet RollerMouse med håndleddsstøtte, som sørger for at du ikke belaster håndleddene unødvendig når du sitter ved computeren i mange timer.

Kjøp din RollerMouse eller Mousetrapper på ergopartner.no

Du kan finne rullemus med forskjellige funksjoner hos oss – velg blant annet en med ekstra bred støtte som understøtter hele håndflaten og som kan tilpasses deg og din computer. Når musen sitter under tastaturet slipper du å strekke ut hånda etter den, noe som minsker belastningen helt nede fra fingrene og opp til nakken. Du styrer altså musen på platen akkurat som om det var en bærbar computer, eller på rullestangen, som sikrer deg en optimal komfort så du ikke opplever ubehag eller smerter når du jobber ved datamaskinen din.

Er du usikker på hvilket produkt du skal velge har du mulighet for å prøve noen av dem i 14 dager, så du kan finne en som passer akkurat til deg.

Kundeservice

21 99 97 20

Åpningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Finn oss (ikke besøksadresse)

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Skriv til oss

info@ergopartner.com