Velg en av disse variantene
Produktnavn Antall
RollerMouse Free3 Trådløs sort RM-FREE3-WL
kr 3 276,00 kr 4 095,00
RollerMouse Free3 Trådløs + Contour Balance Keyboard RM-FREE3-WL_T
kr 4 000,00 kr 5 000,00

RollerMouse Free3 TRÅDLØS

SKU
RollerMouse Free3 trådløs
Topp

Endelig en trådløs RollerMouse!
Hvis du har skiftende arbeidsstasjoner på jobben, er den trådløse versjonen av RollerMouse Free3 den helt rette løsningen for deg.

Denne modellen er både en rask mus, men er også veldig presis og behagelig å jobbe med. Den høye hastigheten på markøren gjør det enkelt å flytte markøren på tvers av flere eller store PC-skjermer.

Free3 er designet lav til skrivebordet, hvilket gjør den perfekt å bruke sammen med slanke og kompakte tastaturer. Den åpne og brede rullestangen gir deg mulighet for å variere arbeidsposisjonen din, slik at du unngår unødig belastning av armer, skuldrer og nakke. Med andre ord kan du jobbe raskere og mere effektivt med Free3.

Hvis du er i tvil om RollerMouse Free3 kan dekke dine behov, er du velkommen til å prøve det i 14 dager gratis før du bestemmer deg. Kontakt oss dersom du ønsker å vite mer.


Der vil alltid følge en dongle med din RollerMouse, men i tilfelle du har mistet denne, kan du bestille en ny hos oss. Kjøp den trådløse mottakeren her.

Mer informasjon
Merke RollerMouse
Ekstra data
  • B:48,9 x H:2,3 x D:12,1 cm - Vekt: 630 gram
  • Rullestavsbredde: 25 cm
  • DPI: 600/2800
  • Tilkobling: Trådløs
  • Strømkilde: USB-lader (trådløs)
  • Kompatibilitet: PC & Mac
  • Donglen (den trådløse mottakeren) ligger i et seperat rom i bunnen av din RollerMouse

Parring av dongle med RollerMouse Free3 Wireless:
Hold din dongle i nærheten av din RollerMouse. Hold knappene venstreklikk, høyreklikk og den lille knappen for å endre cursorhastigheten nede samtidig, til LED-indikatoren blir grønn og blinker to ganger.