3D-mus

Alle produkter (4 Produkter)

Angi synkende retning

Alle produkter (4 Produkter)

Angi synkende retning

Når du blar deg ned på denne siden gjør du det kanskje fordi du trenger en ny mus til din datamaskin. Kanskje har du en tradisjonell mus som du både synes er blitt upraktisk og ubehagelig å bruke, eller kanskje du rett og slett skal skaffe deg en flunkende ny mus til din flunkende nye PC. På denne siden vil du hvertfall få en god oversikt over

Ergopartners forskjellige produkter innenfor 3D mus teknologien. Denne musa vil revolusjonere hverdagen din, og alle de plagene du har eller irritasjonen du føler overfor den musa du bruker i dag vil være historie. Produktet 3D mus gir deg mange nye muligheter og har flere unike funksjoner. For det første er den trådløs, noe som er svært praktisk. Dette gjør både montering og brukeropplevelse mye bedre.

Utover dette tilbyr vi hos Ergopartner 3D mus som er ergonomiske, slik at du kan sitte timevis på PC-en uten å føle noen smerter eller ubehag. Dette blant annet fordi det krever mye mindre bevegelser og bøy i ledd. Du vil føle med det samme at det å benytte en mus av denne typen vil være veldig komfortabelt, da de er designet slik at de skal passe hånden perfekt. De er både myke og behagelige samtidig som de er i stilig og rent design. De forskjellige modellene på denne siden gir deg mulighet til å finne en som passer deg perfekt.

Du kan blant annet finne en SpaceMouse eller en SpacePilot på denne siden. De forskjellige produktene kan benyttes til forskjellige formål, men alle er intelligente og gjør hverdagen din problemløs, uansett hva du jobber med eller har som fritidsaktivitet. Det ergonomiske designet tar vare på dine ledd og muskler, noe som er svært viktig for oss i Ergopartner. Optimer hverdagen og skaff deg en ergonomisk 3D mus her.

Kundeservice

21 99 97 20

Åpningstider

Man-Tors 8-16, Fre 8-15:30

Finn oss (ikke besøksadresse)

Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Skriv til oss

info@ergopartner.com