Velg en av disse variantene
Produktnavn Antall
Contour Balance trådløs keyboard Balance-pn
kr 915,00 kr 1 143,75

Contour Balance Keyboard trådløs

SKU
Contour Balance Keyboard trådløst
Topp

Den perfekte partneren
Balance Keyboard er laget for deg og måten du arbeider på. Tastaturet er spesielt designet for å passe til RollerMouse Red, Red plus og Free3, og hjelper deg til å holde hendene i perfekt posisjon for behagelig og effektivt arbeid. Ved å bruke Balance Keyboard sammen med RollerMouse, forener vi deg med arbeidsstasjonen.

Komfort i fokus
Contour Balance tastaturet er laget for anvendelse sammen med de nyere versjonene innenfor vår prisbelønte RollerMouse-serie slik at du får en bedre, mer stressfri arbeidsstilling og kan utnytte tastaturet og musen til maks.

Hendene dine havner nærmere og innen rekkevidde av både rullestaven og tastene. Balance Keyboards justerbare støtter og vinkelfunksjon gjør at du kan justere det i valgfri skrivevinkel.

Negativ, nøytral og positiv vinkel.

Økt funksjonalitet for hånden
Med mediatastene har du direkte tilgang til smarte funksjoner, som enkelt kan programmeres til dine behov. Funksjonsknappene (F1-F12) kan også brukes, og Fn-tasten kan brukes til å aktiverer dem når du trenger det.

Kraft og frihet
Det er på tide å klippe ledningen. Contour Balance Keyboard er trådløst, og krever 2 stk. AAA-batterier. Det kobles til din PC eller Mac via en egen USB trådløs mottaker som oppbevares i batterirommet når den ikke brukes.

MERK: Nordic layout.

Ring gjerne til oss for mer informasjon på telefon 21 99 97 20.

Der vil alltid følge en dongle med dit Balance Keyboard, men i tilfelle du har mistet denne, kan du bestille en ny hos oss. Kjøp den tråsløse mottakeren her.

Mer informasjon
Merke Contour Design
Ekstra data
  • Nordisk tastatur
  • Mål: 39,1 x 11,9 x 2,2 cm
  • Vekt: 545 gram

Parring av dongle med Contour Balance Keyboard:
Trykk inn Reset-knappen på undersiden av tastaturet i 1-2 sekunder, mens du holder knappen HELT tett inntil den trådløse mottakeren. Da kommer det en lys-animasjon på venstre side av tastaturet, når det er parret (donglen må være tilkoblet).

Nå er en random/tilfeldig kode, som er unik for denne dongle og keyboard, generert, hvilket forhindrer forstyrrelser fra andre Balance Keyboard.