Luxo Trace LED arbeidslampe

Only %1 left
SKU
Luxo Trace LED arbejdslampe
Velg din variant
Fra kr 1 720,00 kr 2 150,00
Topp

Enkel og elegant bordbelysning
Trace LED arbeidslampe fra Luxo ser kanskje liten ut, men den gir en jevn og assymetrisk belysning slik at du unngår refleksjon.

Det fleksible lampehodet og den slanke armen gjør at brukeren enkelt kan plassere lyser akkurat der hvor det er behov. Lampen får et nytt og spennende uttrykk, avhengig av hvilken vinkel man ser den fra.

Lampehodet kan leveres med et pyntebånd/dekorring som fåes i tre flotte farger; rosa, blå og oransje. På denne måten får du muligheten til å gi den et mer personlig preg.

Dimming og auto-slukk
Trace leveres med en 6 Watt LED-modul og har som standard dimmefunksjon. Trace leveres også med automatisk avslåing for ekstra energisparing. En innebygget timer slår automatisk av lyset etter 4 eller 9 timer.


Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon om korrekt belysning på din arbeidsplass.


Visste du ...

  • at feil belysning kan gi irriterte øyne, hodepine og smerter i nakke, skuldre og rygg?
  • at jo eldre vi blir, desto mer lys har vi behov for? En person i førtiårene trenger dobbelt så mye lys som en person i tyveårene.
  • at riktig belysning gjør det lettere for øynene å fokusere, og din tilfredshet og opplevelse av velvære øker.
Spesifikasjoner
Merke Luxo
Ekstra data

Hva er LED? 
Lamper med LED har lysdioder med en utrolig lang levetid. Diodene har en forventet levetid på 45.000 timer. Dette betyr 25 år eller mer ved normal bruk, som medfører at du aldri behøver å skifte lyskilde!

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-åring trenger dobbelt så mye lys på arbeidsplassen for å kunne se like bra som en 20-åring. Derfor kommer alle LED lamper fra LUXO nå med dobbelt så mye lys som før. Du kan også selv dempe eller øke belysningen i LUXO-lampene. Slik får du alltid det perfekte arbeidslyset, så du slipper trøtte øyne og smerter i ryggen og nakken.

På alle Luxo lamper er det 5 års garanti.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Luxo Trace LED arbeidslampe