Velg en av disse variantene
Produktnavn Antall
Luxo Split LED arbeidslampe med bordfeste, sort SPL026284
kr 3 795,00 kr 4 743,75
Luxo Split LED arbeidslampe med bordfeste, hvit SPL026283
kr 3 795,00 kr 4 743,75
Luxo Split LED arbeidslampe med bordfeste, alu SPL026282
kr 3 452,00 kr 4 315,00

Luxo Split LED arbeidslampe

SKU
Luxo Split LED arbejdslampe
Topp

Kraftig arbeidslampe med LED-teknologi
Den nye arbeidslampen fra Luxo heter Split og gir dobbelt så mye lys som Luxos tradisjonelle skrivebordslamper. Spesielt godt egnet til arbeidsplasser som trenger mye lys, f.eks. reklamebyråer, arkitekter og tegnestuer.

Matallkonstruksjonen og den elegante formen gir lampen et eksklusivt og pent utseende, som skiller seg ut i ethvert kontormiljø. Split arbeidslampen har en fjærbalansert arm, som gjør at du får maksimal rekkevidde og fleksibilitet. Lampehodet er formet slik at LED-lyskildene rettes direkte mot skrivebordet og gir en asymmetrisk fordeling av lyset.

Standardversjonen leveres med bordfeste og er tilgjengelig i fargene høyblank svart, alugrå eller hvit. Matchende bordfot kan leveres som tilbehør.

Kan leveres med bevegelsessensor
Det er dessuten mulig å få Split levert med bevegelsessensor. Sensoren slår på lyset når det er bevegelse i nærheten og slukker etter 15 minutters inaktivitet.

LED: Fremtidens lyskilde
Luxo Split er utstyrt med to spesialfremstilte 6 watts LED-lyskilder som gir et bredt, retningsbestemt lys på skrivebordet. De to LED-lyskildene er posisjonert i en 30 graders vinkel. Dette gir en perfekt bred lysfordeling. Med to LED-lyskilder dekker lyset et stort område, mens lampehodet forblir parallelt med skrivebordets overflate – en asymmetrisk og ergonomisk korrekt arbeidslampe.

LED-lyskildene har en levetid på minimum 50.000 timer, hvilket betyr mer enn 25 år ved normalt kontorbruk. Split kan også dempe lyset trinnløst og har en automatisk slukkefunksjon for å spare energi. En innebygget timer slår automatisk lyset av etter 4 eller 9 timer.

Kontakt oss gjerne for ytterligere informasjon om korrekt belysning på din arbeidsplass.

Visste du ...

  • at jo eldre vi blir, desto mer lys har vi behov for? En person i førtiårene trenger dobbelt så mye lys som en person i tyveårene.
  • at riktig belysning gjør det lettere for øynene å fokusere, og din tilfredshet og opplevelse av velvære øker.
Mer informasjon
Merke Luxo
Ekstra data

Hva er LED? 
Lamper med LED har lysdioder med en utrolig lang levetid. Diodene har en forventet levetid på 45.000 timer. Dette betyr 25 år eller mer ved normal bruk, som medfører at du aldri behøver å skifte lyskilde!

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-åring trenger dobbelt så mye lys på arbeidsplassen for å kunne se like bra som en 20-åring. Derfor kommer alle LED lamper fra LUXO nå med dobbelt så mye lys som før. Du kan også selv dempe eller øke belysningen i LUXO-lampene. Slik får du alltid det perfekte arbeidslyset, så du slipper trøtte øyne og smerter i ryggen og nakken.

På alle Luxo lamper er det 5 års garanti.