Luxo Motus Flat LED arbeidslampe

Only %1 left
SKU
Luxo Motus Flat LED arbejdslampe
Velg din variant
Fra kr 2 818,00 kr 3 522,50
Topp

Bevegelighet og fleksibilitet er nøkkelordene for Luxo Motus Flat
Med den nye arbeidslampen fra Luxo kan du plassere lyset akkurat der du trenger det.

Motus Flat skrivebordslampe får via dens mange bevegelige ledd en bevegelighet du ikke har sett i en arbeidslampe før. Lampehodet kan nemlig beveges fra side til side, opp og ned, og det kan også roteres.

Designet er enkelt og elegant, og med lampens matte stilfulle finish passer Motus Flat inn i alle kontormiljøer – eller på hjemmekontoret.

Med en Motus Flat arbeidslampe fra Luxo får du den nyeste LED-lysteknologien
Du får et varmt lys med en behagelig fargetemperatur og en virkelig god fargegjengivelse. Som standard kan lampens lysnivå dempes trinnløst (ned til 10 %), slik at du selv kan tilpasse lyset etter ditt behov.

Lampehodet er helt flatt og gir et assymetrisk lys som kaster lyset fremover fra lampen mot skrivebordet. Med det asymmetriske lyset får du en arbeidsplass uten sjenerende refleksjoner.

Luxo Motus Flat er tilgjengelig med CCT, Inductive base og Sensor

Hva er CCT?
Mange synes det er behagelig å starte dagen med et varmt (hyggelig) lys og senere på dagen skifte til et kaldere lys. CCT betyr at du kan justere fargetemperaturen fra varm hvit til kald hvit, i tre trinn fra 2700K til 3300K til 4000K, ved å røre lysbryteren. Den justerbare fargetemperaturen gir deg ekstra fleksibilitet i hverdagen, da du kan justere den etter ditt behov.

Hva er Inductive base?
Med Motus Flat har du muligheten til å velge bordfot med innebygget induktiv oppladning av smarttelefoner. Qi-standarden gir deg en trådløs oppladning som fungerer sammen med de fleste smarttelefoner. Du plasserer enkelt og greit smarttelefonen på bordfoten (på det elektromagnetiske feltet) og så lades den opp.

Hva er Sensor: 
Med en innebygget sensor tennes lampen når det registreres bevegelse, og den slukkes automatisk etter en stund med inaktivitet. Dette kan være en fordel for deg som beveger deg mye rundt på kontoret i løpet av dagen og derfor delvist er fraværende.

Motus Flat fås som standard i svart med bordfot eller bordklype, CCT eller induktiv oppladning.


Ønsker du å bestille lampen med sensor, bordfeste, veggbeslag eller i hvit farge, bes du kontakte oss.

Spesifikasjoner
Merke Luxo
Ekstra data

Mål:
Høyde: 400 mm
Lengde på arm: 290 mm
Mål på lampehodet: Ø 105 mm
Mål på lampefot: Ø 200 mm

LED 800 lumen ud, 3000K
Fargegjengivelse index (CRI) er 90
Tuneable White (CCT 4000/3300/2700K)
Trinnløs demping (ned til 10 %)

Plug-in 18W strømforsyning
100-240V, AC 50/60 Hz

Monteringsmuligheter:
Lampen kan monteres med bordklype, på bordfot, i bordplaten med et spesielt bordbeslag eller på veggen med et spesielt veggbeslag.


Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Luxo Motus Flat LED arbeidslampe