Luxo Air LED arbeidslampe med bordklemme

Only %1 left
SKU
Luxo Air LED arbejdslampe
Velg din variant
Fra kr 4 648,00 kr 5 810,00
Topp

Strømbesparende klassisk Luxo lampe. 

Den stilrene lampen med lysdioder (LED) har en utrolig lang levetid og et lavt strømforbruk. Diodene i Air LED har en forventet levetid på 45.000 timer. Det betyr 25 år eller mer ved normalt bruk, som betyr at du aldri behøver å skifte lyskilde! 

Luxo´s Air LED er samtidig en selvbalanserende arbeidslampe med en fjærbalansert arm for maksimal rekkevidde og fleksibilitet. Dens perfekte balanse og smidige bevegelser  gjør at den føles lett som en fjær på tross av sin stålkonstruksjon. Lampen gir en asymmetrisk fordeling av lyset.


Lampen er tilgjengelig i sort, hvid og grå, og leveres som standard med bordfeste. Bordfot er ikke inkludert, men kan kjøpes.

Ønsker du mer informasjon kan du kontakte oss.

Visste du...

  • at feil belysning kan gi irriterte øyne, hodepine og smerter i nakke, skuldre og rygg?
  • at jo eldre vi blir desto mer lys har vi behov for? En person i førtiårene har bruk for dobbelt så mye lys som en person i tyveårene! 
  • at korrekt belysning gir øynene konsentrasjon, tilfredshet og velvære?
Spesifikasjoner
Merke Luxo
Ekstra data
Denne modellen er med 80 cm armlengde.
Hva er LED? 

Lamper med LED har lysdioder med en utrolig lang levetid. Diodene har en forventet levetid på 45.000 timer. Dette betyr 25 år eller mer ved normal bruk, som medfører at du aldri behøver å skifte lyskilde!

Ekstra lys til dit skrivebord
En 40-åring trenger dobbelt så mye lys på arbeidsplassen for å kunne se like bra som en 20-åring. Derfor kommer alle LED lamper fra LUXO nå med dobbelt så mye lys som før. Du kan også selv dempe eller øke belysningen i LUXO-lampene. Slik får du alltid det perfekte arbeidslyset, så du slipper trøtte øyne og smerter i ryggen og nakken.

På alle Luxo lamper er det 5 års garanti.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Luxo Air LED arbeidslampe med bordklemme