Jabra Evolve 80 MS Lync Stereo headset

SKU
7899-823-109
kr 4 104,00 kr 5 130,00
Topp

Skap en konsentrasjonssone umiddelbart
Jabra Evolve 80 headset er designet for å holde støyen ute, som resulterer i at konsentrasjonen bevares og telefonsamtalene forbedres. Den innebygde støydempende teknologien gir deg komplett ro til å jobbe, selv i åpne kontormiljøer med mye larm. Med Jabra Evolve 80 skapes det omgående en konsentrasjonssone rundt deg.

Høyttalerne har komfortable øreputer i kunstskinn og en smart busylight-indikator viser kollegaene når du er opptatt.

Bevar fleksibiliteten
Det er ikke oppgaven, men du som bestemmer hvor du jobber. Jabra Evolve 80 kommer med en 3,5 mm. jackplugg innebygget i kontrollenheten, som gir deg frihet til å koble hodesettet til en smarttelefon, en pc eller et nettbrett.

Med kontrollenheten er det enkelt og bekvemt å styre de fleste funksjonene, som for eksempel lydstyrke og lydløs. Du kan også motta og avslutte samtaler direkte på kontrollenheten.

Når du ikke er i gang med en samtale, eller når du er på farten og bare vil lytte til musikk, er det enkelt å klikke inn mikrofonarmen på hodebøylen, slik at kontorhodesettet gjøres om til ditt personlige headset.

Optimert til Microsoft Lync
Jabra Evolve 80 er optimert til Microsoft Lync og er kjapp å installere med plug-and-play-installasjon til headsettet ditt. Gjennom PC Suiten kan man enkelt velge andre softphones.

Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Spesifikasjoner
Pris kr 4 104,00
Merke Jabra
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Jabra Evolve 80 MS Lync Stereo headset