Jabra Evolve 40 headset

Only %1 left
SKU
Jabra Evolve 40 headset
Velg din variant
Fra kr 1 064,00 kr 1 330,00
Topp

Enklere å holde fokus.
Jabra Evolve 40 er et profesjonelt headset, designet for å la deg holde konsentrasjonen og gi forbedrede telefonsamtaler. Den imponerende støydempende teknologien i headsettet gir deg ro til å jobbe, selv i åpne, bråkete kontormiljøer. Det skapes umiddelbart en konsentrasjonssone rundt deg, slik at du kan fokusere på arbeidet.

Høyttalerne er fremstilt med stilige og komfortable øreputer i kunstskinn, som er spesielt designet til å redusere kontorstøy. En smart busylight-indikator viser kollegaene dine når du er opptatt.

Bevar fleksibiliteten.
Det er ikke oppgaven, men du som bestemmer hvor skal jobbe. Jabra Evolve 40 kommer med en 3,5 jack-plugg innebygget i kontrollenheten, slik at du har frihet til å koble ledningsheadsettet til en smarttelefon, pc eller nettbrett. Med kontrollenheten kan du enkelt og bekvemt styre de fleste funksjonene, som lydstyrke og lydløs.

Du kan også besvare og avslutte samtaler direkte på kontrollenheten. Når du ikke er i gang med en samtale eller når du er på farten kan mikrofonarmen enkelt integreres med hodebøylen, slik at du raskt kan gjøre kontorheadsettet om til ditt personlige headset.

Optimert til Microsoft Lync.
Jabra Evolve 40 er optimert til Microsoft Lync og er kjapp å installere med plug-and-play-installasjonen til headsettet ditt. Gjennom PC-suiten kan man enkelt velge andre softphones.

Kontakt oss for ytterligere informasjon.

Spesifikasjoner
Merke Jabra
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Jabra Evolve 40 headset