Velg en av disse variantene
Produktnavn Antall
EasyChair sadelstol, sort kunstlær, setehøyde: 63-88 cm E100579
kr 5 900,00 kr 7 375,00

EasyChair sadelstol

SKU
EasyChair sadelstol
Topp

Easy Chair – Ergonomisk stol som styrker din rygg og holdning.
Easy Chair er en ny og unik sadelstol. Den er utviklet spesielt til å lette belastningen og det trykket som vi daglig utsetter rygghvirvlene våre for.

Det hjerteformede og 360-graders bevegelige setet gir deg minimalt trykk på ryggrad og halebein, og du får samtidig stabilisert og trent ryggmusklene dine. Setet er fleksibelt, slik at du får bevegelse gjennom hele dagen.

Du oppnår følgende ved å sitte på en Easy Chair:

Bedre holdning i kroppen

Du har muligheten til å innstille stolen høyere enn normalt, noe som gjør at du får en S-formet kurve i ryggen. Dette minsker trykket på skivene i ryggen din, og forebygger dermed også mot diskusprolaps og andre gener.

 

Ved å sitte høyt unngår du å falle sammen som en «skilpadde», hvor haken kommer frem og ryggen rundes. Et menneskes hode veier 6-7- kilo, så det er veldig belastende for nakke og skuldre å holde hodet hvis man sitter feil og faller forover.

Behagelig å sitte på

Kroppene våre er skapt for bevegelse, og muligheten for å sitte i balanse og samtidig oppnå bevegelse gjør at kroppens ledd blir smurt. Ved å sitte litt høyere oppnår du også en bedre blodgjennomstrømming.

Lett og fleksibel

Stolens lille fotkryss gjør det lett å komme seg rundt, og stolen vil derfor være opplagt hos tannleger, klinikker og andre steder hvor man skal bevege seg mye rundt.

Sadelstolen vil også passe godt inn på kontoret, spesielt til dem som ønsker å sitte ergonomisk i stedet for på tradisjonelle stoler.

Den fås i kunstlær, og derfor er du alltid sikret en stol som er lett å rengjøre og som kan brukes i alle miljøer hvor bakterier skal holdes nede.

Stolen er utviklet i Norge i samarbeid med fysioterapeuter og kiropraktorer, og det er lagt stor vekt på kvaliteten.

Høydejustering: 63-88 cm.

Setestørrelse: Bredde 35 cm x dybde 30 cm.

 

Ønsker du å høre mer om stolen eller prøve den gratis i 14 dager, så kontakt oss gjerne.