Skjermfilter

Det finnes mange forskjellige typer skjermfilter til dataskjerm og på denne siden kan du se Ergopartners utvalg. Det er mange fordeler ved å anskaffe seg et skjermfilter, og forskjellige skjermfilter er utviklet til å ha forskjellige funksjoner, alt ettersom hva den enkelte skulle ha bruk for. Her kan du for eksempel få en skjermbeskytter i form av et filter som ligger utenpå dataskjermen din og beskytter mot både riper og støv.

Med denne typen filter vil ikke gjenskinn fra lyskilder som lamper eller sol gjennom vinduet være et problem lenger. Dette er en fordel da du vil unngå å utsette øynene for unødvendig anstrengelse fordi skjermen hele tiden vil være klar og behagelig å se på. Størstedelen av oss sitter foran en skjerm flere timer om dagen, og derfor mener vi i Ergopartner at det er svært viktig at vi nemlig tar vare på synet. Hvis du i tillegg har lyst til å gjøre skjermen din mer privat er dette også mulig med et Privacy-filter. Disse påvirker ikke ditt innsyn i skjermen, men vil gjøre det vanskelig for andre rundt deg å se hva som foregår på skjermen din. Vi er hele tiden omgitt av andre mennesker, og noen ganger sitter vi med sensitiv informasjon på dataskjermen, som vi ikke ønsker at andre skal se. Det er dette denne typen filter er perfekt for. I tillegg vil du oppleve at bildet er klarere og mer behagelig å se på.

Våre skjermfilter kommer i mange forskjellige farger, og du kan klikke deg inn på produktene for å finne ut hvilke egenskaper de har og hva som eventuelt vil passe aller best for deg i din hverdag. Skjermfilteret er lett å montere og rengjøre og du vil dermed oppleve en lettere hverdag. Skjermfilter fra Ergopartner kan gjøre en stor forskjell for deg. 


2 vare(r)

Ved å bruke denne hjemmesiden, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Les mer
OK